De rette indvendige døre hjælper dig med at få det bedst mulige flow i din bolig

28 juni 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du ikke føler, at du har det rette flow i din bolig, kan det være en god ide, at du ser på, om det er tid til at skifte dine døre ud. Når dørene åbner den rigtige vej eller måske glider hen langs væggen, kan det virkelig hjælpe i forhold til, at du får det rigtige flow i boligen. Dermed bliver det nemmere at komme rundt, og boligens beboere kommer ikke til at smække dørene op i hovedet på hinanden, og du kommer ikke til at opleve, at møbler står i vejen for dørene. 

Et af de steder, hvor du nemt kan finde de døre, der vil give det bedst mulige flow i din bolig, er webshoppen melholt.nu. De har et stort udvalg af forskellige døre, og du kan derfor finde lige præcis det, som du har brug for. Det kan for eksempel være skydedøre, der er perfekte til mindre boliger eller på steder, hvor pladsen er trang, almindelige fyldningsdøre, franske døre med vinduer, og dobbeltdøre, der giver en stor døråbning, så to rum nærmest føles som et, når dørene står åbne. 

indvendige døre

Læg vægt på at finde døre, der passer til din bolig

Selvom dørene selvfølgelig først og fremmest skal opfylde en praktisk funktion, skal de også være pæne at se på. De er med til at fuldende looket i din bolig. Bor du for eksempel i en ældre bolig, vil det se helt malplaceret ud, hvis du vælger nye døre. Der skal du sørge for at tænke ind i dit valg af døre, at det skal være nogle, der passer til din bolig. 

Selvom du har en ældre bolig, betyder det dog ikke, at du skal have snedkereret en dør, der passer specielt til. Du kan sagtens vælge en ny dør i den rette stil. For eksempel passer franske døre godt ind i ældre boliger. 

Flere Nyheder