Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har du netop booket en tid til en god og afslappende omgang massage? Så tænker du garanteret det samme som tusindvis af andre danske kvinder: skal benene været barberet, neglene klippet og hvad pokker skal du mon snakke med massøren om?

Vi har været forbi MassageKompagniet, der tilbyder massage i København ø, og sammen med dem har vi sammensat en lille liste med ting du bør overveje og ting, du ikke bør spilde din tid på.

Gå i bad

Inden din massagetid er det god opførsel at gå i bad. Massøren skal være tæt på din krop i temmelig lang tid, og en varm, svedig krop er bare ikke særlig rar.

Tjek dine fødder

Du behøver bestemt ikke udføre en pedicure, inden du skal til massør, men du kan med fordel tjekke om fødderne er beskidte. Særligt om sommeren, hvor vi går meget i sandaler, er sorte fødder svært at undgå. Men de er ikke så lækre for massøren.

Kommuniker med massøren

Du behøver ikke snakke stolpe op og stolpe ned om lille Sidses 5 års fødselsdag, men det er en god idé at kommunikere med massøren; altså på det faglige plan. Fortæl ham eller hende, hvorfor du er kommet og sig til, hvis massøren tager for hårdt eller for let fat.

Vær ligeglad med hår på benene

… det er massøren i hvert fald. Men hvis du har det bedst med glatte ben, så er du selvfølgelig velkommen.

Bliv hjemme hvis du er syg

En virus kan nemt hoppe videre, og det er ikke fair for massøren, selvom du havde glædet dig til din tid.

Gå ikke i panik

Heller ikke selvom du synes, at massørens hænder kommer tæt på. Det er nødvendigt for at give dig en grundig massage, og du må stole på, at massøren ved hvad han/hun gør.

Sidst men ikke mindst er der bare tilbage at sige: Nyd det!