Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er dine gulve hårdt medtaget og efterhånden ret slidte? Har du selv overvejet at give dem den store tur? Men ved du ikke helt, hvor du skal starte? Du kan som udgangspunkt godt vælge selv at afhøvle dine trægulve. Dog er det en større operation, hvor der tages langt mere gulv af end blot ved en slibning. Hvis ikke du har styr på de rette teknikker og udstyr, kan du let ødelægge dit trægulv. Det kan derfor klart anbefales at vælge en professionel til opgaven. 

I en stor by som København kan du finde mange forskellige virksomheder, der kan hjælpe dig med dit gulvprojekt. For de fleste, der skal have afhøvlet deres gulv, afhænger det lidt af prisen, hvem de vælger. Men det bør også handle om kvalitet og tilfredshed. Derfor er det en god idé at undersøge nærmere, hvilken garanti der gives på afhøvlingen af dit gulv, og om du skal betale på forhånd, eller når arbejdet er udført. Hos firmaet Gulvkanonen tilbydes der altid 3 års garanti på dit gulvprojekt, og der opkræves først betaling, når arbejdet er udført. 

Hvorfor skal du fået lavet en gulvafhøvling?

Det er flere gode grunde til at få afhøvlet dit gamle gulv. I mange tilfælde er det tilstrækkeligt med en slibning, hvis dit gulv blot har få overfladiske ridser og små misfarvninger. Sådan en proces fjerner nemlig kun ca. 1 mm gulv. En gulvafhøvling udføres typisk, hvis dit gulv virkelig er slemt medtaget. Processen fjerner nemlig mellem 2 og 4 mm af gulvet. Det kan være nødvendigt:

– Hvis du har fået dybe ridser i dit gulv.

– Hvis dit gulv er ujævnt, f.eks. hvis det bølger efter en vandskade eller lignende. 

– Hvis du har gamle fernisgulve.

– Hvis der er gamle lim- og spartelrester på gulvet. 

Er du i tvivl om, hvor vidt du skal få udført en afhøvling af dine gulve? Hos Gulvkanonen, der udfører alle typer behandlinger af gulve i København, kan du læse meget mere om gulvafhøvling og få svar på dine spørgsmål.