Du skal bare give dig selv lov til at nyde den fysiurgiske massage

17 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Sådan en fysiurgisk massage får man oftest udført, fordi man trænger til det i kroppen, da der kan være en begyndende skavank, eller man døjer med nogle problemer i kroppen, som man gerne vil have afhjulpet.

Derfor kan det være, man besøger den samme behandler – https://www.dorthemargrethe.dk/ – ad flere omgange, til det går helt væk, eller man bare dukker op med jævne mellemrum for at holde det værste væk.

Hvis man derimod skal have en massage, der kører mere på nydelse, så anbefaler man jo en anden type, da den her slags mest er til for at hjælpe kroppen.

Men derfor kan man jo stadigvæk godt komme til at nyde den, og det er der jo ikke noget galt i – det skal du bare give dig selv lov til at nyde.

For det kan jo være, at du kan mærke problemerne forsvinde fra dig, som du får denne massage, og det er måske mere end bare det fysiske, fordi du oplever ro og velvære i krop OG sind.

Føles den fysiurgiske massage godt, så er den god

Desuden lever vi også i en tid, hvor der ikke er så meget kropslig kontakt mellem mennesker, fordi vi arbejder digitalt med vores kollegaer.

Og derhjemme har vi måske så travlt, at der ikke bliver tid til nærhed og ømhed i større og mindre omfang, som kroppen har brug for.

Så når der dukker en massør op, der har dedikeret sin tid til at hjælpe dig med kroppen, så kan det give nydelse på en anden måde, end hvad du måske havde forventet.

Du har jo formentlig også betalt for massagen, så det er jo bare med at få det fulde udbytte af den, også selvom du får mere, end hvad du havde regnet med.

Så der er ingen grund til at kigge på uret, hvor lang tid der er igen af massagen, men bare nyde den, mens den står på.

Flere Nyheder