Find din lokale VVSer i Tårnby eller Kastrup

13 januar 2021 Astrid Pedersen

Hvis badeværelset eller køkkenet skal sættes flot i stand inden for nærmeste fremtid, bør du allerede nu lægge en plan. Du skal ud og finde de rette håndværkere og autoriserede fagfolk, som kan varetage de mange forskellige opgaver, som er forbundet med dette arbejde. I hvert fald hvis der skal laves andet om mere end blot males fronter og låger eller sættes nye fliser eller klinker op på væggene.

Især køkken og badeværelse er særligt krævende når det handler om renovering, og udgør derfor en mere kompleks samling af opgaver som helst skal udføres i den rette rækkefølge. Du skal for eksempel bruge både murer, maler og tømrer, lige som du har brug for en autoriseret elektriker eller el installatør som kan forestå el installationerne. Og til at udføre arbejde med boligens faste VVS installationer skal du have fat på en autoriseret VVS installatør.

Hvorfor kan jeg ikke bare selv fikse rørene?

En renovering er en bekostelig affære og du ønsker måske at spare hvor det kan lade sig gøre. Men VVS arbejdet er det helt forkerte sted at spare.

Det er nemlig strengt forbudt selv at rode med de faste VVS installationer i en bygning. Dette skyldes den store risiko som er forbundet med VVS arbejde, hvorfor dette under alle omstændigheder skal udføres af en autoriseret fagperson.

Hvis der opstår skader på bygningen eller øvrigt materiel og du ikke kan dokumentere at dine installationer er udført af en autoriseret VVSer, er det langt fra sikkert at dit forsikrings selskab vil dække de omkostninger som er forbundet med udbedring af skaden. Og så kan det hurtigt blive dyrt for dig at spare VVSeren væk.

Få kvalificeret hjælp til VVS på Amager

Er du bosiddende i Kastrup, Tårnby, Sundby eller Dragør kan du med fordel vælge Claus A. Axmark VVS som din VVS’er – læs mere på caavvs.dk.

Flere Nyheder