Find gode og billige trampoliner online

27 december 2020 Astrid Pedersen

Har du som målsætning at lokke ungerne til mere udendørs leg i løbet af den kommende sommer? Så kan du med stor fordel vælge at anlægge en legeplads i din have, og fylde den med spændende og udfordrende udendørs lege redskaber, for eksempel en havetrampolin.

Hvilke fordele er der ved at købe en havetrampolin?

Måske tænker du at en havetrampolin er en farligt stor investering. Hvad nu hvis ungerne ikke synes den er sjov – og så har du brugt dine penge på et stort uskønt skrummel som bare står og fylder i din have?

Men her kan du være ganske rolig. Små som store børn kan have megen glæde af en trampolin, og det hver eneste dag. En trampolin giver konstant nye udfordringer, da er er nye teknikker der skal mestres og nye hop og kombinationer som skal indlæres.

Børn elsker at blive udfordret og stimuleret både kognitivt og fysisk – og her har en trampolin altså det hele. Det at bevæge sig på et eftergivende underlag er en kæmpe udfordring for det vestibulære system som har at gøre med balance sansen. Samtlige muskler i kroppen bruges under leg på havetrampolin, som fordrer en særlig motorik og koordinations evne.

Igennem lange, varme sommerdage, hvor børnene hopper sig glade og forpustede på den populære havetrampolin, styrkes deres motoriske og sensoriske udvikling samtidig med deres kognitive evner. Udendørs leg er utroligt sundt for børn idet de får sol lys, motion og frisk luft – noget som de ikke får ved blot at sidde med deres skærme og lade sig passivt underholde. Og som bonus får du trætte børn om aftenen, som har brugt deres kroppe hele dagen og derfor nok skal sove igennem.

Hvor finder jeg en god havetrampolin?

Hos Ude-Leg kan du finde godkendte og solide trampoliner – læs mere på https://www.ude-leg.dk/3-trampolin 

Flere Nyheder