Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vil du gerne forkæle dig selv med en frisøroplevelse, hvor du både får klippet dit hår i en flot frisure, og samtidig får en afslappende kurbehandling, så kan det anbefales at besøge Frisør Pii i Ballerup. Kvinder, mænd børn – unge som ældre – er velkomne i salonen og får en personlig frisøroplevelse til individuelle priser. Klip, vask og føn kan f.eks. kombineres med en behagelig kurbehandling, hvilket en del kunder benytter sig af.

Professionel rådgivning vedrørende klipning og hårpleje

Salonens dygtige frisører er klar til at lytte til dine ønsker og behov vedrørende klipning, farvning, permanent osv., og du kan få professionel rådgivning til, hvordan du bedst muligt plejer og styler dit hår, så din nye frisure holder længst muligt. Er du i tvivl om, hvilke hårprodukter som egner sig bedst til dit hår, så kan du få foretaget en analyse af din hårtype. Analysen viser, om dit hår f.eks. har brug for proteiner eller fugt, og ud fra analysen er det nemt at konkludere, hvilke hårplejeprodukter dit hår har brug for. Frisør Pii er medlem af den internationale frisørorganisation Intercoiffure, hvilket betyder, at salonen lever op til en række krav både fagligt og menneskeligt, og salonens profil er grøn. Alle produkter, som anvendes eller kan købes i salonen, er nøje udvalgte med henblik på effektivitet og miljømæssig forsvarlighed.  

Book nemt en frisørtid online

Du kan nemt booke en tid online hos https://www.frisorpii.dk/ballerup/, hvor du også finder en vejledende prisliste. Børn kan eksempelvis få en klipning fra 250 kr., og prisen for dameklip, vask og føn er 655 kr. Der gives studierabat hver dag mellem klokken 10-14. Hos Frisør Pii følger de tidens trends og nyeste teknikker, og frisørarbejdet udføres med stor professionalisme, så du får garanteret meget for pengene og en rigtig god oplevelse og service, når du vælger den bæredygtige frisør i Ballerup.