Giv din facade nyt liv

29 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Hvad end man bor i et lille hus, et stort hus, eller har et stort kontor. Så er facaden det første ens besøgende bliver præsenteret for. Det er det som folk vil se, når de kører forbi, og det er der man byder sine gæster velkommen. Men hvordan kan man give sin facade nyt liv, så den er mere indbydende? Svaret er simpelt! Ved at bruge en ny facadedør.

Facade døre findes i mange varianter

Når man tænker en dør til en facade, så tænker man måske ikke lige mange varianter med det samme. Men faktisk, så er det muligt at få en facadedør i et utal af varianter. Det kan være den simple dør, hvor der ingen vindue er i, det kan være en dør med 4 ruder, eller det kan være en komplet glas dør. Mulighederne er så mange, at man egentlig har frit valg på alle hylder.

Det store udvalg gøre, at man nemt og hurtigt kan sætte sit eget præg på sin facade. Man kan give den et udtryk, som man helt selv bestemmer, og som ingen andre måske har i verden. Derfor er en facadedør en god måde, hvorpå man kan give sin facade nyt liv.

De kan fås i mange farver

Udover at de kommer i forskellige varianter, hvor der er forskellige mængder glas og træ, så kan man også få dem i mange forskellige farver. Det betyder kort sagt, at man kan få en facadedør, som passer til ens bolig eller kontor uanset hvad. Hvis man har en hvid facade, så kan de fleste farver passe ind, men har man eksempelvis en blå facade, så kan det være man skal have en blå dør, en hvid dør eller måske en sort.

Er man i tvivl om hvilken farve man vil have, så er det en god idé at få en farveprøve, eller at få det visualiseret i 3D, så man ikke ender med at købe den forkerte dør, som endda måske er lavet i specialmål.

Flere Nyheder