Hvad er et Business Intelligence program?

31 august 2021 Steffen Hansen

Det kan være du har hørt det før, men aldrig rigtig fået dykket ned i hvad det egentlig er. Her i indlægget kommer vi ind på hvad et Business intelligence program er, hvad du kan bruge det til, og hvordan du kan lære at bruge det.

Hvad er Power Bi

Power Bi er et business intelligence program udbudt af Microsoft. Det er en samling af software og apps, som gør det muligt at hive data ud, og visualisere det, så man nemmere kan danne et overblik over sine data.

Hvordan kan du lære Bi

Der er flere forskellige måder hvorpå du kan lære at bruge Power Bi. Det kan gøres ved at du kan melde dig til et Bi kursus, hvor du fysisk skal møde op og have undervisning. Men det kan også læres ved selvlære, hvor du følger guides og instruktioner, som forklarer hvordan du skal gøre. Hvis du vælger den sidste løsning, så anbefaler vi, at du bruger en kombination af skrevne guides og video guides, som kan vise dig rundt i programmet.

Uanset hvilken måde du ønsker at lære det på, så er det blot vigtigt, at du afklarer med dig selv, hvordan du vil lære det. Derefter kan du lægge en plan, så du arbejder målrettet mod det du vil lære, og hvad du vil bruge det til.

Hvorfor lære Bi

Det er nok de færreste, som kan bruge Bi i deres hverdag – Men hvis du arbejder med data derhjemme, så kan du helt sikkert bruge det her. Arbejder du ikke med data derhjemme, så vil du kunne bruge Bi til at øge dine chancer for at få et job, eller til at gøre dig selv uundværlig på dit nuværende arbejde. Du vil kunne levere visualiseringer af data, som ingen anden, og derved overraske dine chefer med fantastisk arbejde.

Flere Nyheder