Hvad gør man, hvis man finder jagtudstyr?

25 oktober 2020 Anders Lundtang Hansen

Jægere passer altid godt på deres jagtudstyr, men det sker dog også, at man kan komme til at glemme noget, og så sker det ofte ude i naturen.

Mange af disse remedier er jo kamuflerede, så dyrene ikke kan få øje på en via dem, så hvis man er uheldig, så kan man komme til at tabe det eller glemme det ude på et jagtområde.

Det er jo ikke det største problem, hvis man glemmer det hjemme hos andre eller offentlige steder, da det så hurtigt bliver fundet og returneret til ejermanden, hvis der står ejerforhold på det, eller man i lokalmiljøet ved, hvem der ejer det.

Så længe der ikke er tale om deciderede glemte våben, så kan det blive et problem.

Men hvad gør man så som borger, hvis man er ude at vandre i naturen i en skov, og man ender med at støde på sådan noget jagtudstyr?

Tag det roligt ved fundet af jagtudstyr

Selvfølgelig kommer det også an på, om man har fundet en vandflaske med navn på, eller man ligefrem støder på en riffel.

Er man ikke sikker på, hvad man har fundet, så skal man ringe efter assistance til nogle, der kan komme ud at se på det for en.

Er man sammen med andre, så skal en blive tilbage uden at røre det, så andre mennesker ikke kommer galt afsted med det, eller dyr falder over det.

Det kan jo tænkes, at det er noget, som er blevet kastet bort i forbindelse med en forbrydelse, hvorfor man ikke skal efterlade ens egne spor på det.

Er det noget, man selv har tabt, så er der ikke det store problem ved selv at samle det op og tage det med hjem.

Derfor skal det sidste råd lyde til jægerne: Sørg for at have spændt dit udstyr godt fast på dig og hold øje med det hele tiden!

Flere Nyheder