Hvor mange LED-paneler skal man lige bruge?

15 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Svaret på vores spørgsmål i rubrikken herover går ind og rammer flere faktorer, som man skal se på.

For det første skal man jo se på, hvad det er for en anledning, at man skal bruge de her paneler, om det er til privaten, kontorbygninger eller det offentlige – som regel er det mest ved de sidste to eksempler, at den slags gør sig gældende, men man ser dem også brugt mange andre steder.

Så laver man en plan over, hvor stort et område, som det er, at man gerne vil have oplyst med de her paneler, og så ser man på, hvor mange paneler med LED man så lige har brug for.

For der er jo også forskel på, om man bare lige vil have enkelte områder af steder oplyst, eller om de for eksempel skal sidde i forlængelse af hinanden, eller der skal være lidt mellemrum mellem dem.

Hvor meget lys skal de LED-paneler give?

Her kan det jo også være noget med, at hvis man skal bruge dem i lokaler, hvor man skal lave undersøgelser af mindre genstande eller mennesker, så vil man nok have rigeligt med LED-paneler, som der kan lyse godt op.

Men hvis det nu mere bare er til et opbevaringsrum, hvor man ved, hvor man har de forskellige ting, og der ikke er så mange forskellige af de ting, så kan man måske nøjes med lidt mindre lys.

Så skal man selvfølgelig også se på, hvor mange man har råd til, for man skal ikke købe flere, end man har råd til, for det kan også vise sig at være for mange at købe.

Eventuelt kan man så starte med nogle færre LED-paneler, og når man så finder du af, man skal bruge flere, eller der bliver råd til det, så kan man anskaffe sig flere.

Du kan se på et udvalg af den slags her: https://mrperfect.dk/19057-led-paneler.

Flere Nyheder