Hypnose til styrkelse af selvværd

28 august 2019 Astrid Pedersen
Hypnose til styrkelse af selvværd

Lider du af lavt selvværd? Så er du sikkert præget af en opfattelse af, at du som menneske ingen værdi har i dig selv, og at du ikke fortjener hverken kærlighed eller anerkendelse. Og her er det en god idé at opsøge professionel hjælp.

Få et bedre selvværd med hypnose

Når du vælger at opsøge en hypnotisør for at få hjælp til dine problemer med lavt selvværd, er det fordi du har en erkendelse af et problem, som hæmmer dig i dine udfoldelser. Din hypnotisør kan yde stor hjælp i form af hypnose terapi, som skyder genvej til din underbevidsthed og taler direkte til den lille stemme, som sidder inde i dit hoved og hver dag fortæller dig, at du ikke er god nok.

Lavt selvværd stammer ofte fra barndommen, hvor mobning eller misbrug kan have ført til en opfattelse af, at man ikke er god nok. Det lave selvværd er en slags forsvars mekanisme, som skal holde dine udfoldelser i skak, at du ikke risikerer at kvaje dig over for omgivelserne og dermed blive gjort til mobbeoffer eller offer for skældud.

Men det lave selvværd kan være nærmest invaliderende for dig i din hverdag. Ingen er tjent med at skulle leve med at gemme sig selv væk i skam. Du fortjener bedre – og det vil en dygtig hypnotisør kunne hjælpe dig til at forstå på et dybere plan.

Hurtige og tydelige resultater efter få sessioner

En dygtig hypnotisør vil, med din hjælp, kunne opnå virkelig gode resultater, når det handler om at opbygge selvværd og selvtillid. Under den lette trance, som opstår ved hypnose, kan hypnotisøren guide din underbevidsthed ind i mere hensigtsmæssige mønstre, som understøtter den positive udvikling. Således vil du allerede efter få gange i hypnotisørens stol opleve fremgang, større mentalt overskud, og en følelse af, at du er meget mere værd.

Du kan læse mere om hypnose på https://aagaard-psykoterapi.dk/ 

Flere Nyheder