Installation af robotplæneklipper kan – blandt andet – gøres selv

30 juli 2020 Anders Lundtang Hansen

Det virker næsten ikke som særligt mange år siden, hvor sådan noget som en robotplæneklipper var noget, som man så i science fiction-film, eller det som minimum var noget, der var forbeholdt de rige.

Og man så det egentlig også som et element af dovenskab, at man ikke selv kunne overskue at slå ens græsplæne, for det er vel en del af charmen at have græsplæner, at man netop skal slå dem.

Men inderst inde var mange af os nok bare misundelige over, at man havde en maskine, der kunne gøre den slags for sig, så man selv slap for det slidsomme arbejde efter ens daglige dont på kontoret, eller man blev nødt til at betale naboens knægt for at gøre det for en.

Og så var der også et element af at være nysgerrig og lidt tilbageholden, fordi det virkede som et tillidsspørgsmål at skulle overlade ens græsplæner til en robot – som man end ikke skulle holde øje med, blev det påstået!

Sådan er det stadig i dag, men robotplæneklipperne er blevet mere udbredt, findes i forskellige variationer og kommer fra forskellige brands.

Ikke mindst er det blevet billigere for selv det jævne menneske at have råd til sådan en robotplæneklipper, hvorfor det for tiden ses som en gråzone mellem luksus, futurisme og den kommende investering, som alle mennesker bør eje, der har haver.

Så tror man måske også, at det er helt umuligt at lave installation af robotplæneklipper, fordi man trods alt skal ende med et resultat, der skal passe sig selv.

Man har måske set for mange katastrofefilm eller hørt skrækscenarier fra andre om, hvor galt det kan gå.

Dette skal du dog ikke være bange for, for det er skam muligt helt selv og måske med lidt hjælp af få installeret sådan en robotplæneklipper.

Føler man sig ikke helt sikker på hånden eller ikke er glad for teknik, så kan man skam også få andre til at gøre det for en.

Flere Nyheder