Kan jeg få en måltidskasse til vegetarer?

14 juni 2021 Astrid Pedersen

Hvis din familie overvejende lever som vegetarer eller fleksitarer, kan du med Kokkens Grønne Kasse fra Kokkens Hverdagsmad få spændende og inspirerende vegetar retter bragt til døren hver uge. I kassen finder du råvarer til tre eller fire 100% grønne måltider som er både varierede og velsmagende.

Vegetar retterne i Kokkens Grønne Kasse er sammensat således at de indeholder alle de vigtige næringsstoffer og samtidig er fyldt med såvel konsistens som smag. Med Kokkens Grønne Kasse er det ingen sag at frembringe vegetariske aftenmåltider som hele familien vil elske.

Kokkens Familiekasse – varieret kost til ugens hverdage

Hvis der skal kød på bordet i hverdagene kan du i stedet vælge Kokkens Familiekasse. I Kokkens Familiekasse fra Kokkens Hverdagsmad finder du hver uge nye spændende retter, baseret på de bedste råvarer og ingredienser.

Lige som det er tilfælde med Kokkens Grønne Kasse er indholdet af Kokkens Familiekasse varieret og sundt. En del af tilbehøret til retterne i Kokkens Familiekasse er desuden fremstillet på forhånd. Det betyder at du sparer rigtig meget tid på selv at skulle tilberede eksempelvis dips, saucer og dressinger fra bunden.

Med en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse behøver du således ikke at tilbringe mange timer i køkkenet. Som ekstra bonus slipper du for at skulle ud og købe ind i hverdagen. Du undgår supermarkedet i myldretiden – og det er allerede rigtig meget tid sparet!

Hvordan bestiller jeg måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad?

Kokkens Hverdagsmad har gjort det rigtig nemt for dig at abonnere på måltidskasserne. Du tilmelder dig blot via hjemmesiden. Med den tilhørende app har du mulighed for at afbestille eller ændre din bestilling af måltidskasser. Og så kan du blot glæde dig over at få leveret ugens aftensmåltider direkte til døren én gang om ugen!

Du kan læse mere om Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse fra Kokkens Hverdagsmad på hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk.

Flere Nyheder