Spar tid når du flytter med hjælp af en maler

04 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Mange får malet i forbindelse med en flytning, og en flytning er ofte en tidskrævende og stressende affære og skal du også oven i male, kan det hurtig blive til en voldsom oplevelse. Har du mulighed for det er det derfor en god ide at få en maler til at male din bolig, så du kan koncentrerer dig om alt det andet praktiske, der er ved en flytning.

Det har derudover den fordel at det endelige resultat ofte vil ende med at blive langt pænere end hvis du selv svinger penslen og malerrullen. Det kunne f.eks. være malernaestved.dk, der stod for opgaven.

image

Få råd og vejledning til valg af farver

Mange har efter årtier med hvide vægge fået lyst til igen at få farve på væggene og her kan du med fordel få gode råd af din maler. Det er nemlig ikke ligegyldig hvilken farver du vælger. De skal passe til rummene, rummets størrelse, hvordan lyset falder, hvor store vinduerne og mindst lige så vigtigt, hvad skal rummet bruges til. Alt det er med til at afgøre hvilken farve der skal vælges. Vælges den forkerte farve, vil du ende med at have et rum, der ser mørkt og dystert ud, frem for lyst og hyggeligt. 

Har du valgt de forkerte farver kan du risikere at du ikke føler dig hjemme i din nye bolig og skal ud i et nyt tidskrævende malerprojekt.

Din maler kan også vejlede dig i hvilken type maling du bør vælge. Har du kun planer om at bo der i en kort årrække, kan du nøjes med at vælge en billig maling, men ved du at du med stor sandsynlighed skal bo mange år i boligen anbefales det at du vælger en ordentlig kvalitetsmaling, som holder sig pæn længere tid, end hvis du har valgt en af ringere kvalitet.

Flere Nyheder