Tag et billigt og nemt forbrugslån online

09 april 2021 Lotte Hindsberg

I dag – modsat tidligere – er det meget nemmere og for ikke at sige billigere at tage et forbrugslån. Alt afhængig af hvad det er du skal låne til og hvor du låner, kan du opleve, at du hvis du ser bort fra lånegebyret der er i starten, at du ofte kan låne både rente og gebyrfrit.

Det er ofte muligt både at låne i den butik du har planer om at købe i eller også kan du låne online direkte fra banken. Det kunne f.eks være et forbrugslån hos https://ikanobank.dk/laan.

Hvad skal du være opmærksom på, når du låner?

Det første du skal være opmærksom på er at en bank, uanset om det er en traditionel eller en online bank er en forretning og de skal tjene penge. Det kan de gøre på mange måder. Når du bliver tilbudt et rente og gebyrfrit lån, hvor du blot skal betale et opstartsgebyr skal du være opmærksom på, at hvis du glemmer et afdrag eller ikke kan betale, så bliver der lagt et forholdsvis stort gebyr på.

Har du ingen problemer med at få betalt er det et godt og billigt lån, men du kan være sikker på at der ligger en meget præcis udregning bag, der har fortalt banken at der er tilstrækkelig mange der glemmer at betale, så de kan få deres penge hjem via ekstra gebyrer. Forretningen som du køber i har ofte et samarbejde med en online bank og butikken tjener penge på at du køber i butikken.

Hvis du ikke ved hvor du skal købe dine varer eller skal du i flere forskellige forretninger kan du med fordel vælge at tage et direkte lån i en online bank. Fordelen her er at du vil få sat pengene direkte ind på din konto og du kan så selv vælge hvor de skal bruges.

Flere Nyheder