Trænger dit badeværelse til en make-over?

29 oktober 2021 Steffen Hansen

advertorial

Efter de seneste to år, som vi har haft, har vi tilbragt meget af vores tid i hjemmet. Her har du sikkert bemærket områder i dit hus, som du synes, trænger til en grunding renovering. Det kan have en stor effekt på dit hjem, hvis du vælger at få enten malet nogle rum, renoveret nogle ting hist og her, eller få købt noget nyt, der kan udskifte gammelt udstyr. Læs med i dette indlæg, hvor vi har skrevet om, hvordan du kan give dit badeværelse en make-over.

 

 

1. Få malet dit badekar

Måske er en af de ting, som du har bemærket ude på dit badeværelse, det er tilstanden på dit badekar. Et badekar kan, ligesom andre ting ude på badeværelset, få kalkstriber. Kalk er uundgåeligt ude på et badeværelse. Du kan få malet dit badekar, så det kommer til at se helt nyt ud igen og det kan fjerne de trælse kalkstriber. Maling til badekar er ikke noget, man som sådan selv kan gøre. Det kræver en professionel til at udføre arbejdet for dig. Men det er uden tvivl en billigere løsning, end at du skal ud og investere i et helt nyt. 

 

2. Køb nogle planter

Planter er gode til indeklimaet ude på badeværelse. Derudover pynter de også pænt. Så hvis du gerne vil have lidt mere frodighed ud på badeværelset, så kan du overveje at købe nogle planter. Her skal du bare være opmærksom på, at det ikke er alle planter, du kan købe. Du skal gerne finde nogle, der kan klare klimaet ude på badeværelset. Forhør dig ved dit nærmeste plantercenter, om hvilke planter du kan købe.

 

3. Mal væggen

En tredje ting, der kan skabe lidt mere liv ude på badeværelset, er farver. Hvis du synes, at dit badeværelse mangler lidt mere liv, så kan du prøve at male en væg i en ny farve. Det kan være en sart rosa eller en mintgrøn, der både kan åbne rummet op, men samtidigt også give det lidt mere farvespil. 

Flere Nyheder